25
ma, jan

0512 EASTERMAR - Het Doarpsfeest Eastermar, dat traditioneel op het programma staat voor het laatste weekend van juni, gaat dit jaar helaas niet door. Het coronavirus gooit ook hier weer roet in het eten en weet nog even van geen ophouden waardoor de organisatie heeft moeten besluiten dit jaarlijkse evenement niet te laten doorgaan.

Lees meer: Doarpsfeest Eastermar eind juni gecancelled

0512 Drachten Cultuur - Dit jaar is het precies 100 jaar geleden dat Bauhaus, de wereldberoemde school voor architectuur en kunst in Weimar werd opgericht. Tijdens de tentoonstelling Bauhaus en Drachten ontdekt u hoe de ideeën van Theo van Doesburg en zijn ontwerpen in Drachten van invloed waren op de beroemde Bauhausstijl.

Lees meer: 100 jaar Bauhaus in Museum Dr8888

0512 Drachten Evenement - Op vrijdag 13 december organiseren NHL Stenden, ROC Friese Poort en CSG Liudger één van de regiofinales van de FIRST LEGO League. De FIRST LEGO League is een internationale wedstrijd, waarbij basis- en voortgezet onderwijs leerlingen in teams uitgedaagd worden om de maatschappelijke rol van wetenschap en technologie te ontdekken aan de hand van uitdagende opdrachten.

Lees meer: Regiofinale FIRST LEGO League
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.